Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Antonio Manni

[Help] P5Q-E 10.8 - iCloud,AppStore,Ethernet

3 posts in this topic

Recommended Posts


I've a complete Lion 10.7.3 with iCloud, AppStore and Messages.4

Now I'm trying the installation and the configuration of Mountain Lion.

It works perfectly but I'm having serious problem with the Ethernet.

I've copied Extra folder by Lion to Mountain Lion, AttansicL1Ethernet in Extra folder and in S/L/E.

Wireless works but Ethernet isn't recognized..and AppStore don't works

What I've to do?

If I replace IO80211Family.kext and IONetworkFamily.kext with version for 10.7.3 also WI-FI seems not installed.


My motherboard is P5Q-E..


Can You help me?


Sorry for my bad English

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.