Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Trouble Virtualizing OSX in VirtualBox. Help is appreciated!

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys!


I'm relativly new here, but I figured there are some great people here. I'm looking to virutalize OSX version 10.6.1 on a Windows 7 Ultimate Platform via Virtualbox. I am having some major difficulties and figure this is the place to come. I feel like I have configured everything correctly, because I have combed guide after guide trying each step and none seem to work. Below I'll attach what errors I run into. The OSX errors and faults are greek to me, I've rarely run into problems with OSX.


Alas, here is what I see when I try to boot the VM: errors


Now, for some information about my PC. I have heard that AMD processors can be the entire reason why it won't install, but that doesn't seem entirely logical to me.

CPU: AMD Athlon II X4 640

RAM: 8gb DDR3 1333

500gb WD drive

ATI Radeon 5770 1gb


If there is anything else I can provide, please do let me know. Thanks everyone in advance!

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.