Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[Risolto]Problema con GeForce GTX 275 su Snow Leopard 10.6.8

1 post in this topic

Recommended Posts

Dopo essere riuscito a risolvere praticamente tutti i problemi di installazione mi resta questo ultimo intoppo della scheda video che vi mostro anche tramite uno screenshot: come potete vedere dallo stesso screenshot in pratica la scheda video pare mi venga riconosciuta, ma se vedete i colori della dock in basso noterete che non sono i colori classici delle icone (photoboot è verde, anche la rubrica è verde, ecc..) e non riesco a capire cosa ci sia di sbagliato o se devo aggiungere qualcosa io per avere la giusta utilizzazione della grafica della scheda video...spero davvero che qualcuno possa aiutarmi e quindi...a voi l'arduo quesito..!!!



UPDATE: ho risolto da solo andando ad inserire id della scheda nell'info.plist del kext!!!


Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.