Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Midi clock timing problem on my hackintosh

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi Guys ,

I have some midi clock timing problem on my hackintosh:

After several test both software have the same problem, when you play the song for the first 4 bar it work well after it start to go out of time !!

I have make the same test on my macbook with the same midi chain and no problem !!

What can i do ?



My config is following :


Motherboard GIGABYTE GA-EX58-UD5 x INTEL Skt 1366 DDR3

Cpu INTEL i7 930 Skt 1366 2,8GHz 4,8GT/s 8MB

Ram Corsair DDR3 12 GB

Video card MSI NVIDIA GeForce GTX250

Case Fractal Design Define R2, Black Pearl

HD western digital 2 x500 gb and 2 x 1tb

Installation Method :Kakewalk

OSX 10.6.7


Please let me know if you have any idea for solving the problems

Thank you


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.