Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Lion DP4 + NVIDIA GTS 450

5 posts in this topic

Recommended Posts

I installed DP4 an my Dell Optiplexx 755 yesterday, must things work fine.

The only thing I can't fix is the following:

The Nvidia kexts for my GTS 450 (dev id 0dc4) are loaded, but the card isn't recognized in System Profiler.

The following kexts are loaded at the moment:

com.apple.driver.AppleEFINVRAM (1.5.0)

com.apple.NVDAResman (7.0.0)

com.apple.nvidia.nvGF100hal (7.0.0)


The bootlog doesn't show anything Nvidia related, except "kernel: NVDAGF100HAL loaded and registered."

Here's the boot log: http://pastebin.com/WCUWP9aX


Any ideas?

Share this post

Link to post
Share on other sites

i am just use fresh install and use graphics enabler yes in boot.list.. GTS450 works for me





<key>Kernel Flags</key>


Share this post

Link to post
Share on other sites
Tried the CUDA drivers, didn't help.

Did you use any EFI Injections?


no, graphics enabler and chameleon 1000


now use smbios mac 11.1, a little better performance for me.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.