Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Build 9a466 Startup help?

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi, I hope I'm posting in the right section and not breaking any rules.


OK, Hi.


I have OS X Leopard beta build 9a466 a friend gave me. I want to try it on my MacBook Pro (2.4 GHz C2D nVidia GeForce 8600M GT 256 MB VRAM 3 GB SDRAM etc). I installed it onto a partition on my External Drive, however, It doesn't boot. I have tried restoring the Install disc to the drive, but that works. I have also reinstalled OS X, but that didn't work. I started my computer in Verbose, but it gets stuck at around the same point. Any help would be appreciated.


Thanks. :)


Just an update…

It usually freezes after loading the SystemConfiguration files (like com.apple.PPPController which relates to PPPController.bundle). I removed PPPController.bundle, but still froze. I removed the contents, same thing. I even removed the whole folder. Nothing. Any ideas?



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.