Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Facetime Issue on Snow Leopard OSx86

2 posts in this topic

Recommended Posts

I'm getting a strange problem with my Hackintosh. I'm running a Desktop that has the latest 10.6.6 update. I just downloaded the Facetime Beta for Mac and I've connected a USB Camera to my computer. When I open Facetime, I am able to see myself, but when I try to log in, I get an error that "The Device you are attempting to use has an invalid ID". I'm assuming that this is the hardware ID for my camera? It's not related my Apple ID (I double-checked and I'm able to log into iTunes fine).


Is there anything that I can do to make Facetime work? Has anyone encountered this error?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.