Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


JAS 10.4.6 freeze system when finnish install

2 posts in this topic

Recommended Posts

I try to install JAS 10.4.6 to my old PC.

Here is my specifications.

processor: P4 2.8Ghz (now go to 1.8 GHz due to the motherboard)

motherboard: GA-8SG800 (latest bios firmware, chipset SIS 963)

ram: 768Mb

video: ati 9600 XT (256 Mb vram)


After it has finished installing (options to install combo update to 10.4.6, sse2, ss3), and click to restart, system freeze.

Any suggestion?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Finnaly, install Jas 10.4.8, and no problem at finnish with reboot. I resolved and problem with HFS+ partition error. No, i got grey screen after boot. It seems we need to solve the problem with graphics card.

Any good recomandation for that? My graphics card is Ati Radeon 9600 XT (256 Mb).

Thanks in advance!

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.