Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

No sound on 10.5.2

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi ..

I installed Kalyway 10.5.2 but my sound dosent work

I tried all the day with no success :(

I tried alot of drivers, i reinstalled the OS like 4 times ..

Still no success :( x2


I dont know what is my Sound card but my Mobo is : http://www.buy.com/prod/ecs-goal-3-plus-se.../205663960.html


CPU-Z Audio device:

  1. Description Audio device
  2. Location bus 0 (0x00), device 2 (0x02), function 7 (0x07)
  3. Common header
  4. Vendor ID 0x1039
  5. Model ID 0x7012
  6. Revision ID 0xA0
  7. PI 0x00
  8. SubClass 0x01
  9. BaseClass 0x04
  10. Cache Line 0x00
  11. Latency 0x40
  12. Header 0x00
  13. PCI header
  14. Address 0 (port) 0x0000D800
  15. Address 1 (port) 0x0000D400
  16. Subvendor ID 0x1019
  17. Subsystem ID 0x1880
  18. Int. Line 0x12
  19. Int. Pin 0x03
  20. PCI capability
  21. Caps class Power Management
  22. Caps offset 0x48
  23. Caps version 1.1

I tried like ten different driver .. still no success ..:(

If someone can help me ..I will be verrrry happy :(



(and sorry for my english .. im french)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.