Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


NEED HELP Installing Retail Snow Leopard on AMD w/Empire EFI

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello. I followed instructions in this video to install a retail image of Snow Leopard on an AMD system.


I boot from the Empire EFI disk, then take out the disk and insert the 10.6 retail DVD and press F5. Then, after selecting the retail image, a few lines of code (which is unreadable due to white text on a white background) appear and then I am left with a blank screen and no further action. Am I missing something?


I suppose I could install one of the distros and copy the file to another partition, but is there any way to install from a retail DVD image?


My PC is custom-built. The specs are:


Motherboard: ASUS M4A785TD-V EVO (AMD 785G chipset)

BIOS: American Megatrends v2005

CPU: AMD Phenom II X4 955 3.2 ghz Black Edition

Memory: 4 GB Adata DDR3

Video Card: ATI Radeon 4830

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.