Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Q6600 SpeedStep and performance

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hello mates! I got performance issues after enabling speedstep (MacPro3,1 model). Temperature is about 38-40, but interface is working worse (effects like hiding or opening windows are not smooth), xbench quartz score is about 150-160, gl score - 86.

video fired up using dsdt. any ideas why so low performance?


p.s. without speedstep my video works perfect, smoothly and without any lags

Share this post

Link to post
Share on other sites
...xbench quartz score is about 150-160, gl score - 86....


Seems like your graphic card is not working properly.

On mine system Quartz score is 298 and OpenGl score is 160.

Share this post

Link to post
Share on other sites

But without speedstep my quartz is about 220-230 points, opengl about 100-110. Much better, when without speedstep. Any ideas, why it is? Maybe it somehow connected with my low-power psu (500v, i heared this is a minimal bound for gtx260 and q6600). But on Windows i don't get any troubles, games and other stuff works fine.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.