Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  


1 post in this topic

Recommended Posts

I'm running a PB 1.67 OSX 10.4.11 and i may have messed up a usb driver (kext). Because i have a PC card for wireless that works in the card slot flawlessly, but when i put in the PCMCIA card for USB it doesn't recognize any drives. In system Profiler it sees that a cardbus is attached and i have the supplied USB support drivers installed. Keep in mind one of my USB PCMCIA cards has a light on it that is not coming on, yet the card shows in sys prof. Is there a special driver that i need to re-install? Any ideas anyone?


Never mind. Turns out my small pen drive was the actual issue. Funny how an issue like the small light on the card can make a small issue into something major! (so I thought).

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.