Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Gfx lags after 10.5.4 update

4 posts in this topic

Recommended Posts

I'm on 10.5.4 and noticed lag and glitches when I move windows and minimize them I have a Geforce 7600 GS and using nvidia inject 0.2.1 and was working perfectly when I was on 10.5.2 is their anything else that I should reinstall that could fix this and also is anyone experiencing this?

Share this post

Link to post
Share on other sites

I have the same issue. Look in System Profiler under Graphics/Display. It will say Quartz Extreme: Not supported. Core Image: Software. I wonder if this can be fixed in an updated NVinject.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.