Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

what do I do to get this card working?

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi I know this is kind of an old topic but was there any support for a gforce fx-5500 128mb pci full rezolution and Qi/CE in Tiger 10.4.7? I cant update it because of my internet. Its got a dvi output and an s-video if that helps at all. the rig its in is a gateway with:


Intel Pentium 4 1.9ghz (as reported in os x) sse, sse2

1 gig ram

2x 80 gig hard drives

nvidia fx-5500 128mb pci


Any help out there?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Ok never mind about the resolution change but is there any way to get the s-video working so I can use this thing as a tv media rig? By the way quarts still isnt enabled

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.