Ε ναι, λοιπόν, είμαι και 'γώ εδώ. Από του Αγίου ανήμερα, δλδ, αλλά τώρα συνειδητοποίησα ότι έχουμε και δικό μας thread.
Σε φάση ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι αρκετά κομπλέ με το συστηματάκι μου...
Zephyroth 10.5.2 Intel/AMD SSE2/SSE3 rev.2
-Abit AW9D-MAX (με εξαίρεση τον ήχο ALC882 τσιπάκι σε onboard RealtekHDA κάρτα. Αλλά το πατσάρισμα είναι τσάκα-πίκο. Και το SiliconImage για τα εξτρά sATA 5, 6, 7 έχει μαμήσιο οδηγό από τον κατασκευαστή. Γαμάτο; Γαμάτο.)
-ΑΤi 3870 (ο netkas ΓΑΜΑΕΙ. Απλά.)
-4GB G.Skill 800ρες (με χρονισμούς 4-4-3-5-15 <-- και γι'αυτό δεν αλλάζω για κιτάκι των 8. Πάνε φέτες.)
-C2D E6320 1,83GHz @ 2.7GHz. οέο.
-Dual 22" LG οθόνες, κομπλέ πάλι χάρη στον netkas
-Τα περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένου πληκτρολογίου της Microsoft και ασύρματου λέιζερ ποντικιού ΜΧ620 της Logitech είναι όλα ΟΚ. Για την A3 Wacom δεν το συζητάμε και συνάμα είχα τη λιγότερο επόδυνη εγκατάσταση οδηγών με τον ΗΡ DeskJet 6840 στα ιστορικά του υπολογιστή μου. H Logitech QuickCam Express από τα βάθη της ιστορίας δούλεψε ΜΙΑ ΧΑΡΑ με το maccam.
Πάντως το 10.5.2 μου έκανε τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Μέχρι τώρα έπεφταν πολύ περισσότερα πατσαρίσματα.
Σε άλλα συστήματα, υπάρχει ένας ΑΜ2, σε ASUS M2NPV-VM που δεν θέλει με τίποτα να δουλέψει η (nForce430) κάρτα δικτύου του. Κατά τ'άλλα, με το 10.5.2 του Zephyroth δουλεύω και με τους sATA δίσκους και πρέπει να κοιτάξω και τον ήχο, μια. Έχω καιρό να τον βάλω μπρός. Έχω τόσο λίγο ελεύθερο χρόνο που συνήθως απλά προτιμώ να κάθομαι τελευταία στον βασικό που δουλεύει.

Που θα πάει. Με ported Linux οδηγό δεν δουλεύει; Δεν θα βιάσω το Ubuntu μου; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;;; Ή και το FreeBSD μου. Του κερατά. Κάπου θα βρώ οδηγό που δεν με μισεί.
Η απλά μπορώ και να αγοράσω κάρτα συμβατή...(καμιά σίγουρη να μην ψάχνομαι ρε παιδιά;)
Πέραν τούτων, έχω και ένα laptop που δεν φοράει 10.5.χ απλά και μόνο γιατι φοράει x600 κάρτα γραφικών (ΚΑΤΑΡΑ στην APPLE που αποφάσισε ότι από το 10.5.0 τα kext που πατσάραμε όλοι θα ήταν αποκλειστικά PPC... κατάααααρα.) και έχει μείνει με 10.4.8 (που βέβαια, δείχνει 10.4.11, γιατί, εντάξει. Θέλω τα προγραμματάκια μου

).
---------------
Πέραν τούτων, έχω κάνει εγκαταστάσεις σε φίλους σε άλλα μηχανήματα. Η IP35-Pro δείχνει πολύ συμπαθητική μητρική για OSX. Με το DVD του Zephyroth πρέπει να'ναι σκέτη απόλαυση η δουλειά (ενσωματομένο JMicron patch και patch για τον ήχο της...), σε ένα συμπαθέστατο Acer laptop της μάνας μου, όπου, με εξαίρεση την καμερούλα, όλα πήγανε κατ' ευχήν. (Ακόμα την ψήνω να μου το αφήσει... αλλά δεν έχει φώς στο τούνελ.) Πέραν τούτου, διάφορες εγκαταστάσεις σε περισταστιακά κουτάκια φίλων με ASUS συνήθως μητρικές έχουν δώσει ενδιάμεσα αποτελέσματα. Με λίγη πρόνοια, συνήθως όλα πάνε καλά...
---------------
Σαν ενδεικτικό, το Xbench μου βγήκε, τελευταία φορά που το 'τρεξα 150.75 <-- νομίζω ότι μάλλον πέφτω λόγω δίσκου. Το 'χω στον πιο αργό δίσκο του συστήματος (160άρις sATA 1 Maxtor από το πάλε ποτέ), γιατί ξεκίνησε ως πείραμα για το 10.5.2 που απλά έκατσε πολύ καλά. Εντός των επομένων ημερών, θα βάλω και το Acronis Easy Migrator να το μεταφέρει εκεί που είναι ακόμα ( -__- ) τα παλιά Windows, στον 500άρι sATA2 δίσκο, γιατί έχω ένα τριήμερο LAN party το άλλο ΣΚ που λέω να κατέβω με το μηχάνημα στην τρίχα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Επειμένουν ότι είναι ο πιό εύκολος τρόπος να κάνεις Bootable μεταφορά διαμερίσματος με OSX πάνω του. Θα δείξει.
Αυτά. Άντε. Έδωσα και γω αναφορά.