QUOTE(Andras Kenez @ Dec 15 2005, 03:38 PM)

Sziasztok !
Nekem eddig egy sikeres és egy sikertelen projectem van.
Sikeres.
kb 2 héttel ezelőt telepítetem először az OSX86ot (Macintosh emulátorokon edződtem...

)
Sikersen telepítettem 10.4.1-et, majd a 10.4.3 f11111-et is egy asztali gépre: Asrock K8Upgrade NF3, AMD Sempron 2600+ (2200Mhz), IDE drive, integrált AC 97 hangkártya, ATI radeon 9600 pro, alaplapi Ethernet helyett Realtek 8139.
Működik rendesen, 10.1-hez képest van hang a 10.3-ban , de Network setup időnként elszáll., 10.1 lassabb volt de stabilabb. Kicsit elégedetlen vagyok a Radeon támogatással, mvel a ATIRadeon9700.kext használata esetén az interface lelassul, gyakorlatilag használhatatlan, így VESA módban használom, de így 60 Hz a képfrissítés....., valamint nem mennek OPENGL alkalmazások pl.játékok. Próbátam a Cube-t kp 30-60 Fps-sel ment akcelerált módban, kilépés után azonban eltűnik a cursor.......
QuickTime lejátszás bugosnak tűnik, DVD lejátszás iMovieHD-val szintén időnként elszáll.
Video LAN azonban még VESA módban is tuti, nem is lassú.....
Működik az iWork és iMovie is. Jól működik a Safari, bár némely honlapon elszáll....
Tuti jó a Network is, látom a DSL routerre kötött gépeket (PC és Notebook is !), és fordítva is működik, Windows XP-ről látom az OSX86 gépet.
Sikertelen
Acer Aspire 3022 Notebook Sempron 2800, radeon x600, a bajok forrása az ATI déli híd RS480+ SB 400,
csak vmware alatt működik, azonban úgy nagyon lassú. Natívan bootolás után still waiting for root device hibaüzenet jön. Sajna nem találtam még megoldást.... és a fórumokon is csak kérdések vannak, válaszok nincsenek...
Pedig leginkább a laptopra telepíteném a Keynote miatt....
Találtam egy megoldást asszem a bajodra...egy Msi alaplap ami hasonló a tiedhez:
Custom AMD [Athlon 64 3500+; MSI RS480]
Method: Native using Deadmoo image, 'Simple and Accurate' to copy to partition 5 on second disk, and copied Chain0 to Win XP partition to boot. Using Maxxuss 0.4 SSE2/3 patch.
* Note, the guide says this will not work on an extended partition, but it boots fine for me.
Hardware:
* AMD Athlon 64 3500
* 1GB memory
* On board RealtekRTL 8169 Ethernet claims it loads correctly, but haven't tested.
* On board AC97 (RealtekALC658C) won't work at all
* On board Radeon X200 works OK, but only VESA 2. Can't change resolution as monitor won't support the defaulted refresh rate.
* USB half works (see below)
* Doesn't see my SATA (first) hard drive, but recognises the other partitions on my IDE drive.
Comments: Needed to disable USB in the BIOS to get it to recognise the PS/2 keyboard and mouse, but the USB continued to work (for storage card, etc.) for a few re-boots, then mysteriously stopped working. Removed the ApplieIntel*.kext, though I'm not sure it was necessary. Also removed the TPM kext, as it was using 90% CPU Tried to install my Thomson Speedtouch USB ADSL modem, but it fails to load as it notices that the processor is not PowerPC (but why should it check?)
Tehát azt mondja a csávesz, hogy az USB okozta a gondot, szoval probáld meg hátha ha azt kiíktatod akkor OK lessz.
Valoszinü nativ install, kiktatott USB-vel müködni fog.