Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Srpski forum
InsanelyMac Forum > OSx86 Project > Your Language
R2k.
razmenimo iskustva braco srbi
Gombado
Umal` da otvorim novu temu! Pozdrav svima.
Gombado
Ok. ljudi, za sve koji razumeju... Imam fujitsu siemens amilo pro v3505 laptop i probao sam sve ovde na forumu što je napisano za intelovu 3945abg karticu i ništa, neće pa neće i na kraju sam digao ruke i za 1800dindži kupio asusov usb adapter wl-167g i bez instalacije drajvera leo ga je prepoznao na keca sad je sve ok. šljaka ko lud. U početku je bio nešto spor ali sad je već ok.
Kraljicaa
Pozz svima biggrin.gif

Da li itko od vas zna kako pronaci driver za ati radeon 1350 blink.gif
pavle
Poz svima

a sto se tice drajvera za x1350 ne znam ali ima za x1300 samo za external monitor!
P.S jel zna neko nesto novo za x1400?
Kraljicaa
Ja jos nista nisam cula da je izaslo.. biggrin.gif Ali ako budem naisla javim ti.. biggrin.gif
pavle
Ok,hvala klaljice hehe!
Ako neko ima nekakvih problema neka se javi POZ
Leoopardoo
Kako se radi ? wink.gif
Law_zg
QUOTE(Markozm @ Sep 3 2008, 05:21 AM) *
medjutim imam problema sa nvidia 8500 gt, kad se bootuje nevidi se slika (iskljuci se monitor) :/ neko od pomoci?

Reci koristiš EFI strings za video ili Natit.kext.
Ovo o čemu pričaš se i meni dešavalo kod boota, monitor se isključi i ponovno upali.
Korisitio sam Natit.kext, onda sam maknuo taj kext i stavio efi string u com.Apple.boot.plist i prestalo mi se to dešavati, ja doduše imam 7600GS.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.