Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [GR] Leopard 10.5.x - Παραγωγή Μουσικής
InsanelyMac Forum > OSx86 Project > Your Language
vracman
OK, εδώ μπορούμε πλέον να μιλάμε για θέματα μουσικής τεχνολογίας με χρήση hackintosh και όχι μόνο.....

όσοι πιστοί προσέλθετε!!

Bloodiator
Έεεετσι να μαζευόμαστε!!! wink.gif
raz2007
ωπ! ωραία πράματα!

με τι μουσική ασχολείστε ωρε παίδες;

προσωπικά μου αρέσει να γράφω ότι μου κατέβει ανεξαρτήτως είδους αλλά καλώς ή κακώς ποστ-ροκίζω..

ο πρώτος καιρός με το digital performer, αφού έφαγα 2 μήνες να μάθω ότι χρειάζεται για το osx86,

για όσους έχουν πρόβλημα με firepod και presonus κάρτες γενικά, ψάξτε και βρείτε κάρτες με τεξας ίνστραμεντς chipset,
μόνο με αυτο κατάφερε να συγχρονιστεί σωστά το firepod..

επίσης, στο sibelius αντιμετωπίζετε τίποτα προβλήματα;
γιατί
1. καμιά φορά μου πετάει kernel panic απο το πουθενά μόλις ξεκινάει
και
2. και πιο σημαντικό, δεν μπορώ να σώσω και να κάνω export τίποτα, με κανένα τρόπο να αποθηκεύσω κάπως αυτό που έχω κάνει..
vracman
Τα ίδια και εγώ, ό,τι μου κατέβει γράφω......

από καμένα σκυλοκαψουροτράγουδα μέχρι minimal electro, RNB και ροκ μπαλάντες.

ό,τι κάτσει ανάλογα με τις ορέξεις μου.

Αρχησα να ασχολούμαι πρώτα με reason και FL σε windows, αργότερα δοκίμασα λίγο το sonar και το ableton

για να καταλήξω τελικά για 2 χρονια περιπου στο Nuendo.

Αυτό μπορώ να πώ οτι με βόλεψε πάρα πολύ. 

Οταν όμως πέρασα το Leopard και δοκίμασα το Logic έχασα την μπάλα..........  smile.gif

Είναι το καλήτερο απο όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (σχεδον όλα δηλαδή  tongue.gif )

αν καταφέρω να κανω την εξωτερική κάρτα μου να λειτουργήσει στο hackintosh μου, τότε πιστεύω οτι θα έχω το 

απόλυτο home studio!!

προς το παρόν αρκούμαι στις επιδόσεις της onboard η οποία όλως παραδόξως δουλεύει ρολόι!!

vracman
QUOTE(raz2007 @ Aug 7 2008, 02:00 PM) *
για όσους έχουν πρόβλημα με firepod και presonus κάρτες γενικά, ψάξτε και βρείτε κάρτες με τεξας ίνστραμεντς chipset,
μόνο με αυτο κατάφερε να συγχρονιστεί σωστά το firepod..

'Εχεις να μας προτείνεις καμία καλή κάρτα με texas instruments chipset ?
Κατα προτίμηση pci-e.
Θέλω να συνδέσω την m-audio fw 410.

*edit

OK η m-audio fw 410 λειτουργεί άψογα με αυτή την κάρτα: http://www.shop21.gr//product/product.comp...&prid=26463
Cebit
Hi παίδες smile.gif

Χρόνια στο Cubase, τώρα μαθητευόμενος στο Logic 8...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.