Jump to content

Gamz

Gamz

Member Since 05 May 2012
Offline Last Active Jan 16 2013 12:25 AM
-----

Topics I've Started

Reboot stuck on apple logo

10 January 2013 - 11:26 PM

Hi, I restored Mountain Lion on a larger hdd, i got the boot0 error and i fixed it but, it stuck to the apple logo screen at start up now.
Here is a picture of the boot with -v The only way to boot in mac os, is in safe mode or -f

Hard drive switch

04 November 2012 - 07:51 PM

Hi, i'm trying to install mac os x on a friend's Asus p52f, but it don't work with my Retail DVD and my ###### USB. The only way i found to install mountain lion on his hard drive was to put it in my laptop. When it boot, it stuck on the apple logo with the loading lines.

Qosmio x500-014 network

08 June 2012 - 07:08 PM


Hello, I installed Snow Leopard successfully on my laptop but the last thing missing is the network. I am looking for ketxs of the following:

10/100/1000 integrated Ethernet LAN
Bluetooth v2.1+EDR
Intel (802.11 agn)

http://support.toshi... ... 01400N.pdf

Qosmio x500 installation problem

08 May 2012 - 01:41 PM

I have tried many ways to install Snow Leopard on my Qosmio X500, but it never worked.A way that seems promising is with EFI Empire, with the command debug = 0x144,

I got ebios read error block 0xe79a98 sector 0 with the debug=0×144 command. But with PCIRootUID=1 -x -v, i got

http://www.hostingpi...50712210800.jpg. Any idea?
© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy