Jump to content

Bender Rodriguez

Bender Rodriguez

Member Since 28 Apr 2012
Offline Last Active Jul 15 2013 12:05 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: iATKOS L2 @ GA-EP35C-DS3R

26 May 2012 - 03:47 PM

You found a solution that worked that did not come from iAtkos, correct? So do not install any audio from iAtkos, install the same files that you installed when you did your research.


The only way to post a picture of a kernel panic is to take a photo of it.


Correct. I reinstalled, sadly Nvidia kext wan't loading at start, so I have redo the whole install.

OK, I will try to, if it will occour again, otherwise my last "crash" was like mouse froze for 1m, then came back online and the rest of the system froze with mouse working. Is this a panic also?

In Topic: iATKOS L2 @ GA-EP35C-DS3R

26 May 2012 - 12:34 PM

What would be helpful is a picture of the kernel panic.

Install iAtkos without choosing any audio selections. Then install what you found to work after "research + googling".


Well, if I remember right...iAtkos has voodoo and the original appleHDA to offer. So you say I should try to install without any of them?

How can I make a screenshot of the panics? Doesn't OSX log them somewhere maybe? Otherwise I can only make a photo of it since system in ofcourse unresponsive.

In Topic: [GUIDE] Retail Snow Leopard Install on eeepc 901

28 April 2012 - 09:13 PM

3) Retail Snow Leopard DVD or image of it


Where can I get that? Since now day, everywhere is only Lion. :hammer:

In Topic: Full Install Guide GA P35-DS3P

28 April 2012 - 10:58 AM

Hi,

I have almost the same MB as you, GA-EP35C-DS3R. I had previously Leopard running, installed some custom made OSX, dont remember which one, most likely iDeneb or Kalyway. It was running smoothly, apart from sleep and couln't play 3D games. (nVidia kext not proper I guess)

Now I want to install Lion, if possible. Saw other people with same or similar board running it smoothly. Others recommended me iATKOS L2. What do you say?

So, I installed iAtkos yesterdar, but at boot it's freezing (@ apple logo). I remember that I had with Leo the same, but only sometimes and could solve it with startup - commands. Can you maybe tell what should I try and what not? Or in general how could I install it the easy way, since i'm a big noob.

Thanks.

*Made everest report: http://drop.st/B1Z3ff

In Topic: OSX Lion 10.7 + GA-P35C-DS3R v1.1 F4 + GeForce 9600 GT works perfectly

28 April 2012 - 10:44 AM

I wrote you PM, I hope can help me out to get my OSX to work.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy