Jump to content

Dag0n

Dag0n

Member Since 09 Apr 2007
Offline Last Active Dec 09 2016 05:14 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: 046d:0896 Acer Orbicam (logitech)

05 March 2008 - 07:35 PM

nope, i just keep bugging the macam guys about it. i dont know enough or much at all about coding on where to go with it.

In Topic: 046d:0896 Acer Orbicam (logitech)

22 February 2008 - 06:55 PM

sorry to keep spamming my own thread, but i have tested 4 different IOUSBFAMILY.kext's and i don't seem to be getting the usb communication problem anymore...

with macam 0.9.1 i get a scrambled image, but with the latest CVS build i get the attached images.

goto http://developer.app...d/usbdebug.html

download and install either 235.4.0, 246.4.0, 256.4.2 (for intel).

Still have some more to test but i think that the rest is likely to be with macam...

ill keep you all updated.

In Topic: 046d:0896 Acer Orbicam (logitech)

22 February 2008 - 12:34 AM

I did get this working prior with using a differnt Usbfamily kext but it was showing the bottom half as green, but i cant for the life of me remember what one it was, ill have a play later at it

also that component unfortunatly doesnt work.

In Topic: 046d:0896 Acer Orbicam (logitech)

14 February 2008 - 09:04 AM

i've tested in the latest release and the 5th feb CVS build and had no luck, it seems to be a problem with the bridge.

In Topic: 046d:0896 Acer Orbicam (logitech)

13 February 2008 - 05:45 PM

Hi greg, im still looking into this, can you open console, and then run macam press play and see what error pops up in there

thanks.
© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy