Jump to content

tupacalypse_2003

tupacalypse_2003

Member Since 08 Apr 2007
Offline Last Active Apr 06 2008 03:16 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Installing Leopard on External Drive?

31 October 2007 - 02:07 PM

Thats awesome! Thanks, I'm off on my merry way to give it a go

In Topic: Installing Leopard on External Drive?

31 October 2007 - 01:29 PM

Anyone?

In Topic: Thoughts on OSX86 for my new Dell laptop?

18 August 2007 - 05:37 PM

I don't know why it wouldn't work, but I just don't know the extent to which it will work. I have OS X installed on a Vostro 1500. Granted, I did have to download a 10.4.10 Koolkal upgrade to make it boot up right. Also, everything is not working right still. I had to swap out the wireless card (to a Dell 1490 which works great - got it on eBay for $10). Also, I am waiting on a kext for the GeForce 8600 (and you will need to wait for the same kext from a guy name Diabolik on this forum site) to get all the graphics working properly.

Let me know how things go for you

~Nickk

In Topic: Dell 15 inch Vostro (New Buisiness)

14 August 2007 - 07:02 PM

Have you tried NATIT for 8x00 ?? http://diabolik1605.com/DHF/index.html
DiaboliK's Helpful Files


Okay, so an update on where I stand with this Vostro 1500 and OS X:

I did reinstall in on a portable hard and it is now booting up fine each and every time (so far). I got it working by installing 10.4.8 from JaS and then I downloaded a 10.4.10 update from a torrent with Koolkal in the title.

Now, I do keep going back to the DiaboliK's page looking for the NATIT 8x00, but it has been removed at the moment because it wasn't working right for those who did install it on their systems. I am hoping that he will finish the driver soon, so until then, I am stuck with the graphics as they are.

Now, in other news, I still need to patch the audio, but I just haven't got around to it. Also, I had to remove my 3450 wireless card that came with it and install a Dell 1490 wireless card I got from eBay for like $10. There was a little bit of code editing I had to do, but I found it in this forum site. Internet works fine now.

I'll keep you guys posted

In Topic: Dell 15 inch Vostro (New Buisiness)

03 August 2007 - 03:03 PM

Okay, nevermind, I'm giving up for now on the OS X side of things for my Vostro 1500. Everytime I boot into it, it takes about 5 times for it to actually boot into it. The first couple of times it always gives me the Apple error telling me to reboot my machine. Its not worth it to me at the moment.

I'll wait for Leopard to come out and someone to hackintosh it.

~Nickk
© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy