Jump to content

danghung83hn

danghung83hn

Member Since 19 Apr 2012
Offline Last Active May 12 2012 05:12 AM
-----

Topics I've Started

[problem] 10.7.4 wifi disable on vostro 1400

10 May 2012 - 02:30 PM

Help, I have just updated my vostro 1400 but wifi is not working, I also copied the older wifi kext that is good with 10.7.3 then the screen show a message box below. Any suggestion please!!!!!!! Posted Image

[Problems] Shutdown and restart Dell Vostro 1400 on Lion 10.7.3

23 April 2012 - 08:09 AM

Hi guys,

I have a problem with my Dell vostro 1400, bellow is my laptop spec:

CPU: Intel Core2Duo T9300
Ram: 4G
VGA: nVidia geforce 8400GS

After I installed Lion 10.7.3 almost function work well but I couldn't shutdown and restart it.
I have tried with something I read in this 4rum however it's still broken although I read and did very carefully.

Please help me....

Because I just a newcomers so please write step by step and as clear as possible.

Thank you very much...

[Problems] Shutdown and restart Dell Vostro 1400 on Lion 10.7.3

23 April 2012 - 08:09 AM

Hi guys,

I have a problem with my Dell vostro 1400, bellow is my laptop spec:

CPU: Intel Core2Duo T9300
Ram: 4G
VGA: nVidia Geforce 8400GS

After I installed Lion 10.7.3 almost function work well but I couldn't shutdown and restart it.
I have tried with something I read in this 4rum however it's still broken although I read and did very carefully.

Please help me....

Because I just a newcomers so please write step by step and as clear as possible.

Thank you very much...
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy