Jump to content



Member Since 12 Apr 2012
Offline Last Active May 22 2012 07:58 PM

Topics I've Started

Very Slow SATA devices,please help

18 April 2012 - 11:42 PM

The problem is the sata devices are slow and they stops sometimes, exept for the primary(where osx is installed) any solution?(i mean navigate in other sata hard drives and even on dvd drive is extremely slow/impossible,burn or read a cd/dvd take ages and in the mostly of the cases it freeze..for example last time i've tried to install hp printer from the cd and after 15 minutes installation block due dvd device fail....i've tried many kext but there's somebody have an ideas?? i've also fixed the hpet in dsdt but no luck.. any solution?

thank u very much

my specs:

sl 10.6.6

asus rampage 2 extreme bios 1502 x58

i7 920

4gb corsair ram dd3

Geforce gtx 275

Help please,10.6.6 no lan and no firewire :(

12 April 2012 - 11:23 PM

Hi,i've just installed osx ######+retail 10.6+######
after install i've done combo update to 10.6.6 and run ###### and installed kext,everything seems works fine exept for Firewire that doesn't work.
someone could help? really thank you in advance
here my specs:

asus rampage 2 extreme X58 BIOS 1406

IEEE 1394a (2 x 1394a port(s) (1 port at back I/O, 1 port onboard))---->Controller FireWire VIA VT6308 Fire IIM IEEE1394 Host Controller (PHY: VIA VT6307)

i7 920
4gb ram

Thanks in advance,

Under firewire in mac info there is (unknown device)
anybody can help plz??
© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy