Jump to content

p.H

p.H

Member Since 01 Mar 2012
Offline Last Active 53 minutes ago
-----

#2036637 [Guide] AIO Guides For Hackintosh

Posted by p.H on 04 July 2014 - 01:28 AM

Well, nvram didn't save system's settings (brightness, and other values doesn't change at all) and only saves settings that I put in w/ the nvram test="test" command, but after the update to 2741 (well the latest one, I don't remember it because I'm not using OS X these times because of tablet fixing :/ ) and I re-installed the "latest" version of nvram emulator that came w/ the installer and the RC scripts, I made sure that the nvram saving mode is "Auto" in Clover.prefpan and the EFI isn't mounted (just because it's annoying :o ) and I let the brightness to the lowest value (just before turning off the screen), after the reboot it worked and the brightness came back as I set it to before :frantics: . Nothing Special :PGood for you. Mine is almost fine except for the brightness value gets store in the nvram.plist but it goes all the way up after restart.

#2036624 [Guide] AIO Guides For Hackintosh

Posted by p.H on 04 July 2014 - 12:35 AM

vusun, I had a nvram problem :P now it's fixed w/ the update, and SLEEP is awesome, the only problem is that if I have USB plugged in, I must wait @ least 4mins for the lap in sleep mode to wake it afterward, I used a patch in poken's tool to prevent OS X from hibernating, even though, before I applied that patch and I unchecked the NeverHib option in Clover, I can power the lap from hibernation but 3/5 times works, and 2/5 I can get to the login screen, but can't move anything, and it just reboot. Another problem is sound doesn't work after sleep, I need to patch then manually the kext, but now I'm not using OS X for some other fixings :P and thanks for the patches :DOops. What was your problem with nvram? And what did you update to solve that problem? Ok, please make sure the brightness value is saved correctly, by compare the nvram value before shutdown and the value in nvram.plist after restarting. The value in plist is 64-bit value, you have to convert 64-bit to ASCII.Hi,poke....

#2028917 OS X Mavericks 10.9.4 Released to Developers

Posted by p.H on 11 June 2014 - 11:22 PM

new seed ... 13E16oops. I've been waiting for the new seed for damn long -,-the first beta for 10.9.4 made me lose power management for my I3-380M :( Confirmed. CPU speedstep is back to life.

#2026988 Increase graphic performance without GPU support?

Posted by p.H on 08 June 2014 - 01:56 AM

Yeah.As for people who didn't get graphics running at first, that's exactly how they felt. Maybe the reason is that it's only the very first dp. Or behind the scenes Yosemite asks more for graphics just like the upgrade from ios6 to ios7. :D

#2023159 OS X Mavericks 10.9.4 Released to Developers

Posted by p.H on 29 May 2014 - 09:44 PM

oops. My CPU PM used to work oob. After upgrading to 10.9.4, it stays at the max frequency all the time. :(

#2017954 OS X Mavericks 10.9.3 to dev

Posted by p.H on 07 May 2014 - 11:39 PM

Apple stuff gets D62 -0-Don't know whats the difference here.

#2005645 OS X Mavericks 10.9.3 to dev

Posted by p.H on 19 March 2014 - 01:57 PM

After you install Mavericks Seed Configuration Utility, you will see the beta updates too in App Store.You can choose then to Install, App Store downloads the packages to Library/Updates, and deletes them after install.That's what I did. I've been updating several betas using this method including 13d17. But I didn't see the notice of 13d19. Tried refreshing several times. No avail.

#1984016 OS X 10.10 design concept

Posted by p.H on 11 January 2014 - 11:54 AM

I always changed to other channels immediately when I saw them since I was a kindergarten kid.I could never understand why some of my kindergarten mates liked to watch them... :drool:I will do exactly what you did. DId not get the point of that show.

#1973734 FaceTime can sign in but not actually connecting

Posted by p.H on 05 December 2013 - 01:57 AM

Don't use the same address.Lets say, FT in your iPhone uses only the phone number. While FT on your hack uses only the appleid (ie email address). It should work now.

#1971321 [10.9 - Bluetooth] CSR8510 A10 not recognised as bluetooth

Posted by p.H on 25 November 2013 - 07:27 AM

Is it possible that your usb3.0 port is not compatible with usb2.0 devices?Or you can try delete the plist file in /Library/Preferences/com.apple.Bluetooth.plist and reboot.Mine is ORICO BT dongle same chip as yours. It works just fine though not that perfectly.

#1954133 OS X 10.9 DP's builds

Posted by p.H on 13 October 2013 - 12:30 PM

 Hi and welcome. The platform id is defined in the SMBIOS and greatly affects the behavior of your system. It is important to set one that matches your hardware as much as possible.I would recommend you to look at the tool Chameleon Wizard. To see your current id, paste this command into the terminal:ioreg -l -d2 | grep board-id | sed -e 's/.*<"//' -e 's/">//'Hi, k3nny. Do you have ideas about the function of each parameter in the plist?

#1951683 10.9 GM Released.

Posted by p.H on 07 October 2013 - 06:36 AM

Was it just me or does the Extra/Extensions folder refuse to work on my install? I have no problem with shoving things in SLE, it's just that whatever kext that's in EE doesn't load. I'm thinking that it could be the Chameleon bootloader that's at fault, but any ideas?It's said that Apple is becoming more restrict on kext stuff.

#1951590 Verbose mode forced ?

Posted by p.H on 06 October 2013 - 11:13 PM

Your boot-arg is saved in nvram.plist. It is normal if you use the FileNvram.module which is to solve the iMessage issue with Chameleon.

#1948749 10.8.5 out

Posted by p.H on 26 September 2013 - 11:13 AM

 Would you mind sharing it?Here it is.http://d.pr/f/68Jy

#1946088 Patched AppleUSBXHCI from OS 10.8.2

Posted by p.H on 16 September 2013 - 10:13 AM

Updated to 10.8.5: "Intel & Fresco Logic USB3.0 controllers check" code had been changed after 10.8.5. So I changed the patch to this one:0000000000010192 jne 0x101ce75 3a--->0000000000010192 jmp 0x101ceEB 3aBut there are more than one "753a", so we have to replace "753a488b05ed9e0000" with "eb3a488b05ed9e0000" instead.Other patches are still same as previous Mountain Lion's versions which you can see in this post.10.8.5_Patched AppleUSBXHCI.kext.zip PS. After updating to 10.8.5, some USB3.0 device errors disappeared in Console app.Wow. You rock the world!

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy