Jump to content

NapalmCandy

NapalmCandy

Member Since 18 Mar 2007
Offline Last Active Mar 18 2015 10:54 PM
-----

Topics I've Started

How to improve boot time? (Video inside)

13 December 2014 - 07:20 PM

Hi, I recently update to Yosemite, I feel that boot up slower than Mountain Lion, I recorded the boot in verbose mode. Please, anyone can help me? I see too many error messages, and load too many kext.

 

Thanks!

Stuck on [ PCI configuration end, bridges 12, devices 58]

08 December 2014 - 03:20 PM

2j4byb4.jpg

Yesterday I updated to yosemite from Mountain Lion, the first boot was fine, but not the second, I tried a lot of this but nothing works until I reinstalled yosemite. Then the first boot was fine, and second boot, but now don't boot again and it stuck on same message (see photo)

After a long time waiting (+10min) it appears two new lines, but after 1hour it don't change anything. (see photo)2l89a2h.jpg

What can I do? What it is generating these problems? I feel I had two problems

I need a cheap card with HDMI output, any suggestion?

18 May 2014 - 08:08 PM

Hi. I want to install an old PC on the living room. I need a card, because the integrated on mother board it is not fully compatible and it is not 1080 capable. Also I need a HDMI output because my TV don't has VGA or DVI inputs, only HDMI and SCART inputs.

 

I want it to watch 1080p movies, not for gaming. Which cheap card will be the best for this?

 

Also another question, if I connect HDMI to TV, this HDMI cable will send audio from PC to TV through graphic card?

Boot problems when more than 1 HD are connected

25 February 2014 - 05:20 PM

Hi.

I have an issue from the first day I installed 10.8, if I start the system with only 1 HD, there is no problems, but if I connect a second HD, then, only sometimes, the boot fails, I don't see any message, only the white apple screen freeze, or the login screen freeze. Sometimes the mouse moves very very slow, and I need to reset.

 

I have a SSD for system, other for free spaces and time machine, and now I bought another for Windows, when I connect the 3 Harddrives the problem is worse.

I don't understand what happen.

 

Can give some light? Thanks

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy