Jump to content

ssgoku129

ssgoku129

Member Since 25 Aug 2011
Offline Last Active Sep 09 2014 08:16 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Gigabyte H61M-DS2 - flash plugin and quicktime keep crashing

06 March 2014 - 07:15 AM

So I'm running Dell L702x 3D, same problems, disabled Hardware Acceleration which works great..

 

I have a dedicated GPU (GT555m) which is most likely the culprit if acceleration is the issue, It's likely the cause of having a GPU that isn't supported directly by OS X.

 

It could also most likely be software, I updated Flash to 13.x Beta and Firefox works fine now but Safari is still effed (purple/green flashes) and Aurora (Firefox Alpha) doesn't work either which is strange... I'd give it a few versions.

 

I'm not sure what you guys mean by responsiveness issues, the hardware acceleration turned off works just fine, YouTube's new layout loads very smoothy... it's very possible you have graphical issues? Since all video drivers are native in 10.9.X, I'm sure it's causing a ton of problems, my hackint0sh worked much better in 10.7.4 and 10.8.2 with modified Nvidia kexts, since 10.9, I can't even play LoL anymore without constant stuttering...

In Topic: OS X Mountain Lion Install Guide for Dell XPS 17 L702x Optimus

06 March 2014 - 06:00 AM

anybody having issues with the camera in 10.9.2? Neither Skype or FaceTime seems to be picking it up, can't find much support on the topic since it was originally supported without a kext...

 

Laptop_Integrated_Webcam_2HDM:

 

  Product ID: 0x2fb1

  Vendor ID: 0x0408  (Quanta Computer Inc.)

  Version: 9.01

  Speed: Up to 480 Mb/sec

  Manufacturer: CN07CN2C7866421G0209A00

  Location ID: 0x1a140000 / 4

  Current Available (mA): 500

  Current Required (mA): 250

In Topic: Patching SBUS in DSDT

16 January 2014 - 11:26 PM

Oh no, the Dev is retired :( could anyone help me on this topic?

In Topic: Gigabyte H61M-DS2 - flash plugin and quicktime keep crashing

14 November 2013 - 03:10 AM

In my defence I use Safari, so that might be a good time to change your browser  :)

lol, reads one post.. replies to topic, pro

In Topic: [GUIDE] How to fix [spdisplays_display] in About This Mac window 2012.08.20 u...

16 August 2013 - 11:57 PM

This script did not work on my Dell XPS L702x with 3D Display (it read the product and vendor ID as blank),

 

But I did it manually and got it working, it is detected as LCD Display but not built-in,

 

I think I need to get the built-in monitor to get the brightness slider

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy