Jump to content

jugdus

jugdus

Member Since 14 Feb 2007
Offline Last Active Jul 23 2014 05:24 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Not certain what's causing this issue - Mountain Lion, Thinkpad T61

19 October 2012 - 12:21 PM

My goodness,

Thank you LonelyTV, you were right. The processor was 64bit capable.

the mountain lion instant reboot problem was BIOS setting.
Judgus // please confirm memory execute protection was enable in CMOS

after setting this, i was available to boot into installation screen with only npci=0x2000 (without arch=i386)

Thank you

after installation done , I'll post another comment.


Ok hill33- well done mate!!! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: After I enabled memory execute protection, I rebooted with the ML ###### usb plugged in and it went straight to the install window without any boot flags. Mountain lion is installed now after many many many many attempts, but at this stage I have to use -x to get into it. So a few more things to sort out

Yes I also installed the

TSsync.kext to stablize the desktop

In Topic: Not certain what's causing this issue - Mountain Lion, Thinkpad T61

16 October 2012 - 08:56 PM


Did you buy Mountain Lion? That's the only way I got TonyMac's way to work. You can use this tutorial to make a bootable USB of your 10.8.2 InstallESD or the 10.8.0 (GM) InstallESD. it worked for me.


Hi LonelyTV - I originally bought 10.8.0 ML from the Apple site and subsequently downloaded the 10.8.2 version - so Ive tried to install with both versions
I also tried the guide you suggested, but still can't boot to the usb installer install screen. At boot up I get to the white page, and the rotating wheel with the Apple sign. After a few seconds of rotating wheel, the activity light on my usb installer stops and the screen goes black , then the computer reboots.


Jugdus // please let me know if you succeed ML GM or 10.8.1 or 10.8.2 installation. Thank you.


Hi hill33
No luck yet. I have a T9500 cpu in my T61

In Topic: Not certain what's causing this issue - Mountain Lion, Thinkpad T61

11 October 2012 - 07:42 AM

Yes at last a solution!!! Well done

PROTOCOL X™

Thank you!! I installed your attached kexts, and the Lion 10.7.4 installation on my T61 is running great!! I was having the same problems as LonelyTV talks about above. Safari is working properly now and no more tiny tiny windows that I can't read!! :thumbsup_anim:

So LonelyTV, how did you get Mountain Lion to install on your T61? I have tried TonyMac's ###### and myHack, with various boot flags, I only get to the white/silver apple, but can never get to the usb install page and then the screen goes to black and reboots.

In Topic: Mountain Lion - nVIDIA Quadro NVS 140M - Window/Icon Animation Hangs

11 October 2012 - 05:20 AM

Hi there

I also have t61 with the same graphics chip, and I also have the same problems with the display as you describe, except I have Lion 10.7.4 installed. I have not found a solution for the display problems either.
How did you get Mountain lion to install?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy