Jump to content

ObsidianX

ObsidianX

Member Since 10 Feb 2007
Offline Last Active Oct 31 2011 03:02 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: nvidia 7150m/mcp67m

04 March 2009 - 02:24 PM

It's been about a week, have you had any luck with the process?

@mdwmgw:
could we get a screenshot of your setup showing this working?

In Topic: nForce LAN driver

20 January 2009 - 12:15 PM

12n fixed the upload problem! All is well for ethernet :) Now just to fix that damn sound :(

In Topic: nForce LAN driver

18 January 2009 - 11:30 AM

Hey,

Just wanted to know if there was any progress on the upload problem =)


Thanks again!

In Topic: Driver for nForce4 LAN

14 January 2009 - 07:57 PM

Hey folks, I was just wondering if anybody had an idea about the upload problem? I tried sending a file through Adium and it produced the same effect.

Uploading a random amount (usually a very small amount) causes the driver to go kaput. It doesn't mess up the state of the NIC as I can reload the driver and be back on, but uploading definitely causes problems. (which on a side thought might be related to the torrent issue as well)

In Topic: nForce LAN driver

13 January 2009 - 11:48 AM

Hey, I just ran into a peculiar problem with the driver. After uploading (using ssh, although I haven't tried anything else) a certain amount, which is random each time, the driver seems to just stop working and I have to reload it to regain network access. It happens every time I try, and each time I need to reload the driver to get it back. dmesg doesn't seem to have any unusual output from the driver than what it normally does.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy