Jump to content

Niv3k

Niv3k

Member Since 07 Jul 2011
Offline Last Active Jun 11 2013 03:37 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: been away from the scene for a while any wifi bluetooth combo card working ootb

14 March 2013 - 03:58 PM

mini PCI if needed. Just search for the AR5B195 kext ML for example.


The bluetooth part

needs me to edit the Info.plist to change the ProdID and VendID to match my card, but works like a charm.


Hi all,
How did you manage to change the ID to activate the bluetooth? You have a tutorial?

In Topic: Clover General discussion

13 March 2013 - 11:29 AM

Hi everyone,
Well I found the solution, it seems a bit radical but is fully functional. I flashed my UEFI BIOS with the same version I was using. Result more input clover ghost in my choice of boot. That is if it can help someone.

In Topic: Clover General discussion

12 March 2013 - 11:37 AM

@Niv3k

At Clovers GUI in the 2nd row there's a menue "clover boot options".
Enter that menue and "remove as boot option".


Thank you for the help, I could see how to enable / disable from the menu clover. The entry in question is a holdover from a previous installation when I did my tests and where I forgot to remove the entry from the menu. Result entry is still present on my motherboard.

In Topic: Clover General discussion

12 March 2013 - 08:47 AM

You need to specify at /EFI/Boot/refit.conf what you want to hide from Clovers GUI, i.e.

#
# refit.conf
# Configuration file for the rEFIt boot menu
#
screen_resolution 1920x1080
theme black_green
timeout 5
mousespeed 8
dblclick 500
hidevolumes duplicate
hidevolumes legacy
hidevolumes internaluefi
#textonly
quiet
#systemlog
nolegacy
# EOF




Thank you for your help,
But it changes nothing.
I forgot I have a gygabite h77n-Fi.
I post 2 screenshots of my UEFI.

Posted Image

Posted Image


On the first screenshot you can see "clover os x boot" options in the boot while I have no device connected except my usb.


I would like to remove this entry from my motherboard.
Thank you in advance

In Topic: Clover General discussion

11 March 2013 - 01:23 PM

hi everybody,
Here I have a concern, I got a working installation of 10.8.2 ML with a fusion drive with Clover in bootloader.
But then I have a UEFI entry remains constantly even if no device is connected.
I want to know how to deleted this entry in my UEFI Clover because the latter does not work.
Thank you in advance
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy