Jump to content

SamReedy

SamReedy

Member Since 25 Jun 2011
Offline Last Active Apr 03 2015 01:43 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Asus 1201N Installation and support [Mav]

23 January 2015 - 03:29 PM

all fixed,  I found out how to mount the efi partition and copied my working bootloader files from my USB stick to there, and all works

 

everything works :) happy days!

 

thanks to everyone with this project! keep it alive its amazing :D

In Topic: Asus 1201N Installation and support [Mav]

22 January 2015 - 12:11 PM

cant seem to get back into it today...

 

clover just goes black after I select it to load, same with -v and -x modes 

 

reinstalled clover on the USB stick several times and copied across the file in post 7

 

getting a b1f : init  on screen for a while, then clover comes up with the GUI- it was just single line text when I first installed it

 

tried pretty much every option and as soon as I press space or enter it just goes black

 

 

EDIT:

 

got it sorted and can boot into OSX but only from the USB, if I boot from the clover install on the HD it gives me a blank screen

 

the blank screen will be a graphics problem but not sure how to fix it? any help?

 

followed all the steps in post 7

 

also seems my WIFI isnt working either which is annoying.... replaced the SSDT-4 into efi backups

 

 

where is the folder clover puts on the HD, I could copy my working USB folders to that on the HD

In Topic: Asus 1201N Installation and support [Mav]

21 January 2015 - 11:36 PM

Wanna share with the rest of the class?  There is an entire world of internet users searching google who will stumble on your posts only to see it has been resolved, but now how. 

 

 

I booted from the 1st USB stick I used and it had the option to boot Mac OSX from 'OSX' so did that and booted up fine :D

 

10.10 seems pretty smooth and stable so far, had to replace the SSDT to get my bluetooth and wifi working

 

just downloading programs and stuff now 

In Topic: Asus 1201N Installation and support [Mav]

21 January 2015 - 10:19 PM

all sorted :)

In Topic: Asus 1201N Installation and support [Mav]

21 January 2015 - 06:49 PM

changed USB sticks and allinstelled alright..... next problem :(

 

it boots from my USB stick with clover and loads then goes to a white screen with the mouse in the top left corner and then the mouse goes into the spinning wheel and it just hangs there, keeps spinning

 

booting in V mode gets stuck on sound assertion then loads to the white screen

 

if I go to boot with injected kexts it goes through to the installer again

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy