Jump to content

RP Deliverance

RP Deliverance

Member Since 16 Jun 2011
Offline Last Active Jun 13 2013 04:19 PM
-----

Topics I've Started

ATI RadeonHD 6250?

10 April 2012 - 11:41 PM

OK so I have successfully installed iAtkos v7 (10.5.7) with everything working besides graphics. I am wondering is their a kext out their that will allow me to get accelerated graphics. I know that quarts extreme is not supported. i currently get native resolution but only because I edited the file so it boots that way otherwise I get 1024x768x32. I have installed the RadeonHD kext but it didn't do anything.

I Got iDeneb installed! But sill have a couple prblems.

08 April 2012 - 08:00 AM

I have a Compaq Presario CQ57. AMD Radeon HD 6310 gfx card.2GB of RAM. dual amd C-50 processor.
OK so install went fine and booted up no problems. But my resolution is set to 1024x768 native is 1360X768 is their anyway to install my gfx card. Also when I try to install anything such as google chrome I get a kernel panic and have to restart is their anyway to fix this? Any help is greatly appreciated. OS X 10.5.8 is the version being ran.

Installed SnowLeao need help please.

30 December 2011 - 10:00 PM

I Installed snow leo on my notebook and everything went fine I inserted the cd let it load formatted HDD properly installed it and it said that it installed correctly.

Now when i go to boot the OS I just get the grey apple logo and and the white/creme background and nothing else. I also tried verbose mode and after a while the screen just goes black chameleon is the bootloader any suggestions?

Leopard on Compaq Presario cq57?

30 December 2011 - 04:44 PM

I am wondering if this will run any version of OS X preferably leopard or later but tiger would be fine also.

System Specs.

CPU - AMD C-50 dual core 1.0ghz

RAM 2.00GB DDR3 @ 538MHZ ( -7-7-7-20)

MOBO - Hewlett-Packard 3577 (socket FT1)

Graphics AMD Radeon HD 6310

Audio - Realtek High Def Audio

HDD - 250GB Hitachi HTS543225A7A384 SATA Disk Device

If you need any other info let me know.

Any help is greatly appreciated thank you.

Need help with installing OS X Leapard

07 July 2011 - 04:25 PM

OK so i have mac os x 10.5.5 running in VMware and i formated my USB to Mac OS extended (journaled) and then i restored my disk with the ISO image. Then when i try to boot up with ##### i get an error saying "EHCI controller [10de:o26be] at 00:0b .1 DMA @feadfcoo" what does this mean and how do i fix it? Im using iPC OS X 10.5.8 for AMD processors.

Processor is AMD athlon 64 3200+ SSE SSE2 SSE3
Nvidia GeForce 6100 GFX card
Chipset: NVidia nForce 410
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy