Jump to content

Moviemakergr

Moviemakergr

Member Since 22 Apr 2011
Offline Last Active Private
-----

Posts I've Made

In Topic: Pre-release OS X Yosemite 10.10.2

13 December 2014 - 03:05 AM

Thanks mate now works..

In Topic: Pre-release OS X Yosemite 10.10.2

12 December 2014 - 09:20 PM

I tried everything but the seeds version do not I get the updates.

In Topic: iTunes 12.x No video playback?

23 October 2014 - 08:52 AM

Working Super

Here with Clover/Yosi and GTX 760/nVidia Web Drivers

 

Attached File  Yes.jpg   77.53KB   5 downloads

In Topic: Clover General discussion

21 October 2014 - 06:53 PM

Upload a boot log as well, moviemakergr.

Yes sir ! :yes:

Thanks.

In Topic: Clover General discussion

21 October 2014 - 04:41 PM

Slice answered me about that problem.

 

For the icon with the wrench you'll need to either delete /EFI/BOOT/BOOTX64.EFI or hide it as explained in Slice's post.

 

For the other icon with the Apple I think you need to hide the partition by it's name in config.plist as shown in the same post.

 

 

 

First of all thanks for the replies.

i m noob on clover but I like and reading before asking. :)

i try this then bofore asking.
 

screenshot from clover configurator

 

Attached File  CF.jpg   69.61KB   7 downloads

 

and screenshot from my config.plist

 

Attached File  CPL.jpg   39.98KB   7 downloads

 

Unfortunately we did not change anything.

i have this screen again.

 

Attached File  20141021114623-1.jpg   74.76KB   7 downloads

 

Thanks again.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy