Jump to content

andrio.b

andrio.b

Member Since 19 Apr 2011
Offline Last Active Jul 11 2014 01:45 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

10 July 2013 - 07:07 AM

 

Hello,
Yes, I think the problem is rev version, is the "detail" that make the difference.
My rev version is 02 and my performance is low compared another rev in the same Intel HD Graphics.
 
Core i3 370m
Intel HD Graphics (0046)
 
Regards.

 

Thanks, warraisraw, we've finally found out the reason (I hope). Can you please provide your lspci -xxx for comparing with my values... I'll try to get these values from my friend's Acer that having no issues at all to look through the difference.

I'll upload all materials in this topic asap for further testing and developing this problem...

 

Any help appreciated. Thank you.

In Topic: [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

09 July 2013 - 11:40 AM

There are people here that have OpenGL issues here, but for some reason most issues are being reported by users with an Intel Core i3. I'm not sure what is causing the problem. For example, it is odd that the Iron Fist Boxer Head has a constant 6 FPS for all test. Maybe there is some sort of sync issue that is throttling the performance? I'm one of the few people who don't have any issues with OpenGL or is it because I have a Core i5?.

 

Anybody found the hex values that enable VGA out or HDMI? Anybody experimented with that?

It does not depend on processor type/name. Recently, I've installed ML on Acer with core i3 370m (2.4GHz) as same as mine one! However, Acer has no issues, mine notebook has.

 

SO it does NOT matter what processor.

 

Acer has 0046 8086 rev. 18  dev id. Mine is rev. 02. Is there anybody with intel HD graphics dev id 8086 0046 rev.02 ??? if you have performance issue, what's you Rev?

In Topic: [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

08 July 2013 - 06:48 AM

Whenever I run OpenGL Extension Viewer, it crashes. Overall graphics performance is nice but I cant play chess i.e. OpenGL FPS must be in the 5-10 FPS range.

 

Can this occur because I am using 3GB RAM?

RAM does no matter. I have 3Gb RAM, too.

In Topic: [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

28 June 2013 - 07:14 AM

Thank you, GhostRider for perfecting the main manual. Also, thank you giofrida for outstanding patcher.  You guys rock :) 

In Topic: [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

19 June 2013 - 06:19 AM

Has anyone had success in 10.9 FB patching? I just get white screen, same as I haven't patched the FB :(

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy