Jump to content

1120

1120

Member Since 07 Mar 2011
Offline Last Active Aug 14 2013 02:31 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Mobility 5650 -Acer Aspire 7741G - no LVDS QE/CI - 1600x900 ; Need help with...

22 May 2012 - 03:50 PM

Hi 1120,

I have tested with DSDT that i got of the other web page, but i didn't get good results. Now, i am working. When i have one moment, i will post DSDT file.
Could someone tune the DSDT file to work with my laptop?

Thanks.



Consolation. Thanks for you respond.

I am not expert on this topic. The Graphic Card 5650 is detected, but the laptop's screen doesn't work. For example, when i connect hdmi, i get Graphic Card correctly.

Thanks and regards.


So, what FBs do you use in your experiments?

In Topic: Mobility 5650 -Acer Aspire 7741G - no LVDS QE/CI - 1600x900 ; Need help with...

20 May 2012 - 10:04 AM

Hello,

I have new news!! I found the following:

If the resolution is higher than 1366x768 as 1600x900 , you need to try to add Dual-link and EDID too.
http://www.insanelym...p...2061&st=256


I changed "DisplayProductID-717" with my EDID, but I didn't add Dual-Link to my DSDT. I'm going to perform this, and i will post the results.

Regards.


Did DUAL-link DSDT mod help you?

In Topic: Mobility 5650 -Acer Aspire 7741G - no LVDS QE/CI - 1600x900 ; Need help with...

05 April 2012 - 12:13 PM

Did you try to use Eulemur instead of Hoolock and Baboon? My note is 7741G, too. I tried Eulemur and had best result with it. Now I want to continue work to make my LVDS working. Let's do it together!

I forgot to say that my last try was about 6 month ago.

So, I found DisplayProductID-717 I used earlier and my IODisplayEDID is

AP///////wAw5MoBAAAAAAASAQOAJhV4CqjAnVhQmiYcUFQAAAABAQEBAQEBAQEBAQEB
AQEBLyZAuGCEDDAwMCMAftcQAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA/gAAAABMR0Rp
c3BsYXkKAAAA/gBMUDE3M1dEMS1UTEExAHg=

you may try to use it instead of yours.

And now some questions:

1. What kernel did you use?
2. What loader did you use?
3. Did you use original driver for patching or another one?

In Topic: Ati Radeon HD 5650 on Lion 10.7 with CI/QE

06 August 2011 - 09:53 PM

There are some problems with LVDS + 1600x900 + QE/CI.... yet. Am I rigth? Yes! Im right! What a FCKN card 5650m\6550m. During almost 365 days I tried to make LVDS work.... but NOTHING.... ZERO... oh my GOD... please make my internal display work! LET'S PRAY!

In Topic: 5650m - DSDT edition - DUAL LINK

06 August 2011 - 04:52 PM

We have same config and same problem. For now I have to ways to use Mac OS X (Lion). First is run with GraphicsEnabler=No (with 1024x768 instead 1600x900, and without acceleration). Second is connect external VGA (fully functional - FB Eulemur (patched)). I tried everything I read, but my LVDS don't want to work with GraphicsEnbler=Yes. So, I think it's impossible.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy