Jump to content

davidb8

davidb8

Member Since 07 Jan 2011
Offline Last Active Apr 30 2013 11:47 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Help with lion on AMD FX 8150 please

03 January 2013 - 11:57 PM

Ok I have managed to get a bit further by using legacy boot cd here is the error I am getting now. Any ideas???

Attached File  image.jpg   222.16KB   10 downloadsAttached File  image.jpg   222.16KB   10 downloads

In Topic: fresh lion install, kp problems etc. DSDT?

09 April 2012 - 08:22 AM

looking at your signature, we have the same hardware, different model laptop. The kext i tried for wifi is in the link above ^ other than that i havnt got anymore because i cant get anything else to work!

In Topic: help needed after lion install! nearly 100% working

08 April 2012 - 12:33 PM

hmm.. i have a fn key on the keyboard which can turn it on or off, but not a physical switch. ill try that for ethernet but could really use the wi-fi to work. might try a fresh install

what could be stopping it form working?!? iv tried about 4 different kexts now with no luck. but the first install of lion i did last week, before i f*cked it up, i had wifi + ethernet working! so they are compatible!

usb seems to be working now.

i keep reading about a dsdt. maybe i should make one of those?!

In Topic: help needed after lion install! nearly 100% working

08 April 2012 - 12:07 PM

had to install java which took forever over 3g lol

vendor id = 168c
vendor = atheros
device id = 002e
device = ar9287 (which is wrong it is a ar5b97)
class = network controller
subclass = network controller

screenshot attached

jpeg screenshot

In Topic: help needed after lion install! nearly 100% working

08 April 2012 - 11:08 AM

i have booted using -f

i do not get full resolution
usb works
can change trackpad settings and use 2 finger scrolling
still no ethernet or wifi
still getting kp on shutdown

i have managed to get on the internet by tethering my mobile

when i boot back to normal with no flags i have full resolution but usb/trackpad/ethernet/wifi still don't work!
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy