Jump to content

SuperHack

SuperHack

Member Since 25 Dec 2010
Offline Last Active Jan 14 2014 07:07 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: 10.8.4 Betas Builds

05 April 2013 - 02:10 PM

Hi!

With kind of OpenGL timeouts? Didn't experience any with any of my hacks with 10.8.3 (see my sig).

Best regards!


I don't know all the cards that have the issue, but I have a GTS 450 and GTX 480, and the 450 has the problem. I have a hack and have swapped the cards, and with the 450 it will crash occasionally because of the open GL timeout, so i run the 450 in my windows machine and 480 in the hack, although I'd like to swap if I could.

In Topic: 10.8.4 Betas Builds

05 April 2013 - 04:49 AM

Any update on whether this fixes the openGL timeouts?

In Topic: Kernel panic connecting USB devices after sleeping/awakening on a real Mac

19 March 2013 - 03:36 AM

If you go into the console can you find out what exactly is causing the crash?

In Topic: ASUS WL-138g v2

07 June 2012 - 04:03 AM

So I just got a 138G V2 card, and it was recognized and could find the networks OOTB. But when I try to connect to my link sys e4200 it is not finding the router and pulling an ip properly. I had another wireless card before that died so I don't know if there are remnants of that card that are causing the system to have issues... I am running 10.7.2. Could someone who has the card working please send me all kexts related to wireless (at least the IO80211Family.kext) and it would be preferable if you were running 10.7.1 or later. Any other suggestions to get the card working?

UPDATE: I was able to find clean kexts online, deleted all the network-related preference information in library->Preferences->System Configuration and it now works. Only issue is that it's not nearly as fast as my wired connection, especially if I am not holding the antenna. Anything I can do to speed it up (software or hardware related)?

In Topic: GPU load / AGPM check tool - OpenGL Triangles

30 May 2012 - 03:38 AM

With the slider far right with my GTX480 on 10.7.2, I get 15 hz. Does anyone have comparisons between 10.7.2, 10.7.3, and 10.7.4 (worried about updating and losing performance!)?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy