Jump to content

hazul

hazul

Member Since 22 Dec 2010
Offline Last Active Apr 20 2012 05:46 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Atheros AR9285 fix for Snow Leopard - Mavericks

22 December 2010 - 09:13 PM

I have a better legacy fix.
This one will work for 10.6.5 (and better).
It uses DeviceMergeNub to inject the device-id and name of the device and in the AtherosFusion21Interface it also injects the IO80211Locale and IO80211CountryCode (without EEPROM mod it even works).
Change IO80211CountryCode to your country (BE, US, ...), default is X0.
Must probably be installed in /S/L/E (not sure though, haven't tested /E/E).


Hello, I'm new here, and a total non-expert!, please bear with me. Sometime ago I managed for OS 10.6.2 to recognize my Atheros 9285, which works fine with Windows, though it wouldn't connect because of the Country Code issue. I don't even remember how I did it. Then Mac OS X stopped to recognize the card. Now I upgraded to 10.6.5 , and I've installed all the kexts imaginable from this thread, but nothing: Airport doesn't even recognize there is a card installed. It doesn't show up in System Configuration. Please somebody help me!: What kexts do I need?

IO...family
AtheroFix ?
LegacyAtheros ?
DeviceMergeNub ?

In which order? What else do I need to do? Edit one of those .plist files? My LAN ethernet connection is in en1 , and I seem to remember that Airport has to be in en0, right? Is there a clear guide about this somewhere? I understand most of you know a lot about this, but I really get lost!

Thank you!
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy