Jump to content

momavujisic

momavujisic

Member Since 17 Dec 2010
Offline Last Active Mar 21 2012 07:29 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Broken Dashboard graphics, please help!

07 June 2011 - 08:39 PM

Oops, I seem to have posted this in Lion by mistake, it was meant to be in Snow Leopard...

Safari works just fine, and yes I have graphics fully enabled with QE/CI.

In Topic: fermi/gtx 480/gtx 470

18 May 2011 - 07:20 AM

I have the newest graphic drivers and I'm using iMac 12,2. However, it seems I'm stuck on iMac 12,2. Using smbios for any MacPro gives me problems on boot.

Also, has anyone been able to enable power management on the GTX 470? Mine runs at 40% fan speed all the time (which is fine noisewise) but I am worried a little about the temperatures. Because whenever I boot into Windows my eVGA Precision turns on and kicks the fans up cause my card is in the 60-70C range after being used by OS X.

In Topic: Monitoring NVIDIA temperatures...

16 May 2011 - 10:27 AM

Put that FakeSMC and NVClockX in /E/E/, now I got no temps except for HD temp. :P

Is there a special place NVClockX is supposed to go?

In Topic: SMC Monitor

15 May 2011 - 05:53 PM

Just got a question, just downloaded SMCMonitor however it won't display my GPU temp. I have a GTX 470. Installed using DSDT and enabled graphics via DSDT as well. How do I get it to display my GPU temp?

In Topic: Cards that work OOTB

11 May 2011 - 09:11 AM

9800GT 1GB (nvidia reference version) works right away. If it doesn't work then you might need to grab NVenabler.kext

Also ASUS GeForce 8400GS 512MB works.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy