Jump to content

dida1337

dida1337

Member Since 06 Oct 2010
Offline Last Active Jul 10 2013 04:40 PM
-----

Topics I've Started

wifi sync

31 October 2012 - 01:59 PM

I have the next problem:
I am running ML 10.8.2 in vmware workstation. It is working fine. I am trying to sync my iPhone with iTunes over wifi (connecting iPhone with cable works fine, ML detects it and it sync fine in iTunes). How can I get it to work over wifi (iPhone and ML are on the same network, although ML is over ethernet but that shouldn't be the problem)?

This is what I have done so far:
Since Apple uses Bonjour services to communicate with their devices I figured I can look into that. So when I look what kind of Bonjour services my PC can see (with some kind of bonyour browser) I see this http://www.pohrani.c...Hsn/windows.png (on my ML iTunes is running and Home Sharing is enabled). Now when I run some kind of Bonjour browser on ML I see this http://www.pohrani.c...ni2CbKg/mac.png so I assume everything is fine here.
Now when I connect my iPhone to my wifi I get this on my PC http://www.pohrani.c...swithiphone.png (that thing on top is my iPhone) but when I run Bonyour browser on ML I don't see the iPhone so I am assuming this is the problem why I can't sync over wifi.

What do I need to do? Do I need to check with MLs virtual settings in vmware (http://www.pohrani.c...orksettings.png). Maybe do some portforwarding in my router?

Thanks!
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy