Jump to content

dida1337

dida1337

Member Since 06 Oct 2010
Offline Last Active Jul 10 2013 04:40 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: VMware SVGA II display driver for OS X, v1.2.5

11 October 2012 - 11:58 AM

VMsvga2 v1.2.4 only supports 'svga.enableScreenObject = "TRUE"'. I'm using v1.2.5d4 built from trunk :)
It supports both enableScreenObject and enableScreenObject2.

So, in Workstation 9/Fusion 5

  • HWVersion 8 sets ScreenObject = True and ScreenObject2 = True --> v1.2.4 and v1.2.5d4 both give black screen.
  • HWVersion 9 sets ScreenObject = False and ScreenObject2 = True. --> v1.2.4 works! (w/o screen object) and v1.2.5d4 gives black screen.
At any rate, the black screen is caused by attempting to use screen-object/screen-object2 and that isn't fixed.


Where can we get v1.2.5d?

In Topic: [iCloud on ESXi SOLVED]10.8 GM Post Installation issues

28 July 2012 - 09:20 AM

Define "working". The Messages application works. I didn't try connecting to the iMessage service, as I have no use for it. Sorry.


as in, it won't connect.

In Topic: [iCloud on ESXi SOLVED]10.8 GM Post Installation issues

26 July 2012 - 09:18 PM

I successfully installed OS 10.8 GM in Workstation 2012 Preview 790308 for Windows (x64).
Had no problems whatsoever with the install.
Patched with Donk's unlocker v1.10.
Installed VMware Tools from Fusion 4.1.3.


iMessage is working for you?

In Topic: [iCloud on ESXi SOLVED]10.8 GM Post Installation issues

26 July 2012 - 11:11 AM

Are there any chances that iMessage will work at some point?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy