Jump to content

djR3Z

djR3Z

Member Since 04 Oct 2010
Offline Last Active Feb 10 2014 05:25 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: OSX Won't Boot (Would before)

02 January 2011 - 07:21 PM

Anybody?????

In Topic: Ethernet won't work on Snow Leopard Install - Foxconn Intel P55

11 November 2010 - 02:33 AM

I ended up getting it working with AppleHDA_1.8.7f1_ALC888_LayoutID_888.zip from this thread. Thank you so much man. Are there any other things I should do for kexts I should get so my system is running top notch?

In Topic: Ethernet won't work on Snow Leopard Install - Foxconn Intel P55

09 November 2010 - 06:42 AM

Go get this
Hirens.BootCD.11.1.zip
Filesize: 292.1 MB (306289817 bytes)


To help you burn:
Great for burning .ISO

Last part once you made a bootcd
Set your DVD/RW drive to IDE and then switch back if you can't get into XP mini to boot!

I have a mixed bag and all my Intel set to ACHI mode and my 4 jmicron to IDE so I use both and don't have to keep changing stuff when one needs the use of DOS or firmware flashing that will not work in ACHI.

Use the tools "system information" tap and there should be PC-wizard"

There might be a simpler way but if someone else wants to help... feel free


Well if it helps any, I just did some research and found that it uses ALC888?

In Topic: Ethernet won't work on Snow Leopard Install - Foxconn Intel P55

08 November 2010 - 08:23 PM

I downloaded the audio driver and undid the driver pkg for your board but it has all Realtek 8xx series drivers so can't find out the one used on your board that way.

Lets try to get it through windows by using this and then you will know exactly what you have. See if you can then look it up or post back.


I don't have windows installed :/ And my VM in Parallels refuses to work on the new install (not sure if thats a hackintosh issue or what). Is there a Mac alternative?

In Topic: Ethernet won't work on Snow Leopard Install - Foxconn Intel P55

07 November 2010 - 08:50 PM

Inferno Katana has a Realtec Lan


It worked!!! Thank you!! Now I need to figure out how to get the audio to work. Any chance you could help me with that?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy