Jump to content



Member Since 01 Oct 2010
Offline Last Active Oct 12 2010 03:39 PM

Posts I've Made

In Topic: Audio Issues

02 October 2010 - 08:31 AM

nevermind, got it to work. Now I have everything fully fuctional :D

Yay for a fully fuctional hackintosh and a great thanks to all the developers, helpers, suporters and patrons who made this all possible.

In Topic: Snow Leopard doesn't detect my internal SATA disks

01 October 2010 - 03:41 AM

do you have AHCI enabled in bios?

In Topic: Help with network/ethernet

01 October 2010 - 03:16 AM

ok I got it working but still no internet, It says that eth0 has a self assigned ip adress and will not be able to connect to the internet. What now?

I am directly connected to my cable modem FYI which uses DHCP but it doesn't work, tried all options and even did a manual config with all my connection info. (IP adress, subnet, DNS severs) and it said i was connected but would never load anything. Is it a possibility I should try a new kext? And if so whats recomended?

In Topic: Introduce yourself

01 October 2010 - 12:31 AM

Hello there, My name is Umbre. Visited this site once before awhile back but forgot my username. Anyway its great to see that you all are still hard at work making one of the best operating systems even more fuctional to thouse who do not/can not own a real mac. Thanks for all your hard work and keep up the great work. ;)
© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy