Jump to content

dongyue1992

dongyue1992

Member Since 17 Aug 2010
Offline Last Active Jul 22 2014 02:17 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Mavericks kernel testing on AMD (formerly Mountain Lion kernel testing on AMD)

21 January 2013 - 11:38 AM

There was never APU support in OSX and there prob never will be ! not in Intel or in AMD


There was never APU support in OSX and there prob never will be ! not in Intel or in AMD

APU is AMD's CPU

In Topic: Mavericks kernel testing on AMD (formerly Mountain Lion kernel testing on AMD)

21 January 2013 - 11:33 AM

Hi,
As i know how it is to be a FX user, having problems with like every kernel i'll always help you guys.
So the trick is: set your bios right! you'll need a few things to be changed which you don't need for other processors.
Right now, i'm not sure which ones, when i'm back home i'll check my bios and tell you guys.
second, you'll need to use this flags : busratio=15 fsb=200 -force64 -v (where you have to set the busratio and fsb to yours)
Wrong busratio causes bad performance, and -force64 is needed because i'm getting the "loading kexts and then reboot" problem without it.


Bitcore

Bitcore,do you know why I got instant reboots when loaded kexts,my CPU is AMD A8-4500M(APU),whatever sinetek's kernel or AnV's kernel,I used all boot flags -v -force64(-arch=x64_86) busratio= fsb= Is these kernels not supported for APU?
I can install and use SL&Lion on my processor,but never ML

In Topic: HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

19 January 2013 - 02:17 AM

CPU:A8-4500M,I got instant reboots when loaded kexts,boot flags such as busratio,-f,-arch=x64_86,npci=0x2000 is not use for me,still reboot,please help me

In Topic: Mavericks kernel testing on AMD (formerly Mountain Lion kernel testing on AMD)

18 January 2013 - 12:02 PM

can't use on APU such as A8-4500M,instant reboots when loaded kexts,please update the kernel to support this

In Topic: HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

14 January 2013 - 02:36 PM

A8-4500m install ML2 instant reboots when loaded the kext files,please help
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy