Jump to content

free_refil

free_refil

Member Since 13 Jul 2010
Offline Last Active Jul 23 2010 02:39 AM
-----

Topics I've Started

Belkin F8T016

19 July 2010 - 07:28 PM

I recently purchased the Belkin F8T016 to run on my Hackintosh so I could use the magic mouse... however, I get a KP when I plug it in (I think it's a KP, it tells me to restart the computer). I've tried booting with it plugged in and get the same thing during boot. What gives?!?! I don't have a native bluetooth module on the board... Any suggestions? I'm on 10.6.4....

Acer Aspire One AOA150 ZG5

17 July 2010 - 02:52 PM

Hello, I use this guide to install Snow Leopard on my system. I used the 10.6 disc, then installed all the kexts that the guide links to on this post. It worked properly, and I used OSx86Tools to clean shop and fix permissions and what not to get the system up to speed. I then used the same OSx86Tools to install TeaTeam's 10.6.4 kernel so that I could upgrade to 10.6.4. I then used OSx86Tools to re-install the kexts and fix permissions and the system runs like a dream now, with ONE EXCEPTION. While using the AC adapter, the CPU scales fine as observed using CPU-I. But on battery, it's stuck at 800MHz. I don't know what kext controls this scheme, but I'd like for it to scale all the way to 1.6GHz on battery as the system is really slow @ 800MHz... Can anybody tell me what's going on? I've searched and searched and searched but can't come up with anything... I'm completely new to OS X and Linux, so I feel I've come along fairly well so far... Thank you for your help!
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy