Jump to content

PunkNugget

PunkNugget

Member Since 04 Jun 2010
Offline Last Active Today, 02:58 PM
*****

Posts I've Made

In Topic: ULTRABEAST! 2 x 980Ti's / 2 x E5-2697v2 CPUs / Geekbench 59,104 Faste...

Yesterday, 04:45 AM

Thanks I'm going to give it a shot. Tried to do it with CCC (Carbon Copy Cloner), but that failed and didn't work.

In Topic: ULTRABEAST! 2 x 980Ti's / 2 x E5-2697v2 CPUs / Geekbench 59,104 Faste...

Yesterday, 03:37 AM

Andrew installed the updated Clover and made various adjustments and we even tried a suggestion that his other programming friend suggested: "I fixed the Nvidia problem, it was BIOS related, in the video op ROM. I had selected UEFI, thing is if you put it back to Legacy the GPU work and now I'm running on Nvidia drivers again." This time I did what I was supposed to do and… the nVidia drivers kicked in and worked. In fact all three monitors are back up and running now. In the meantime I'm going to wait until my board get fixed and brought back to me and we're going to go from there. 

 

Also, I did a clean install on another SSD with Sierra installed. So I'm okay with that, but I'm more excited that I'm updated existing SSD (that has all my apps and other things I've been using) working just fine. Now all I have to do is learn how to make a proper backup of my existing SSD. Any thoughts on how that process works?

In Topic: ULTRABEAST! 2 x 980Ti's / 2 x E5-2697v2 CPUs / Geekbench 59,104 Faste...

Yesterday, 12:34 AM

Thanks for that info, but what is 0zmosis for BIOS? Can you explain in more detail and provide web links for me to possibly read up on that? Thank you...


I just was looking up Ozmosis for BIOS and found an article (oddly enough here on InsanelyMac) and it's where I would have to flash my existing BIOS. That is probably not going to be the move I make, if that's the case. The reason why, because of the risk of messing things up beyond repair on the board. To me that's not the route I would like to go. Lastly, it looks like it was for a specific board.

 

I hope you have taken the time to thoroughly look through Andrew's posts that I provided (above) with his Install DMG and Dual CPU DMG, because that method works for me. The only thing is, it's not perfected the way it could be, as it's missing about 2 or 3 things. He's going to be working on that later though, but he is a very busy person with a career and that obviously takes precedence over correcting a manual that he voluntarily put together for guys like us. Thanks again and I look forward to your reply...

In Topic: ULTRABEAST! 2 x 980Ti's / 2 x E5-2697v2 CPUs / Geekbench 59,104 Faste...

18 July 2017 - 10:56 PM

Well for now I do. I'm going to see what happens once we get this hopefully fixed by Supermicro when I send it out again. They want to help and have it sent overnight (they will pay this time) and will fix it same day and have it sent back overnight. I'm very grateful that they are helping me in this way and can hopefully fix the issue with my RAM slots (if that's the issue). We'll see. I'll keep you posted...

In Topic: ULTRABEAST! 2 x 980Ti's / 2 x E5-2697v2 CPUs / Geekbench 59,104 Faste...

18 July 2017 - 03:48 AM

Well it looks like my motherboard came back and the day it came back, guess who contacted me? That's right, Andrew Kern. Really grateful that we had a chance to communicate and work things out. He also made some time to help me with my situation and although I'm still facing some issues with only being able to use 4 RAM slots and not all 16 of them, it's still up an running with all cores working and at least one Titan X GPU and works now. Got a recent Geekbench of 49,488. Not bad, still needs some fixing though...

 

http://browser.geekb...kbench3/8408188

 

 

Couldn't have done this without Andrew's help. Thanks again Andrew! Hope you enjoy your gift. Also, thanks to you too Baldy, I really appreciate you too for making effort reaching out to me to want to help me, so again, thanks! I now have to possibly turn in the board back to Supermicro to have them look at the board again. Hopefully they can find out what the issue is. We'll see what happens when it comes back and finally hook everything back up. I'll keep you posted...

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy