Jump to content

tuukka H

tuukka H

Member Since 26 Oct 2006
Offline Last Active Jan 20 2014 09:44 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Run AppleTV on your intel mac - uses local media or acts as a standalone appl...

16 February 2009 - 12:51 AM

Need some help, hopefully this thread still gets checked

I've tried for the last 2 days to get AppleTV to work on my Mac Mini running Leopard 10.5

I get as far as the sceen going black right after I push the menu button on my remote or double click the Front Row Icon in Applications. It stays black for a few seconds before bringing me back to the dashboard.

Any ideas???

Thanks

It doesn't work on leopard... only on tiger.

In Topic: QT 7.6 DEFINITE MOUSE LAG FIX for ALL 8800 GT/GTS 512 & 8600-8500-9800 se...

10 February 2009 - 11:25 PM

Omg.. This fix really works.. Thank you guys very much!!! :D

In Topic: QT 7.6 DEFINITE MOUSE LAG FIX for ALL 8800 GT/GTS 512 & 8600-8500-9800 se...

03 February 2009 - 09:03 PM

Dare I flash my 9800gt with that 9800gtx rom? I really would like to try... :|

In Topic: QT 7.6 DEFINITE MOUSE LAG FIX for ALL 8800 GT/GTS 512 & 8600-8500-9800 se...

30 January 2009 - 12:12 AM

Same with me, I flashed a 9800 with 2d32.rom. Since the reflash fan goes at full speed.

No problem: i connected the fan to an external cheap controller with a thermometer.

For me system profiler shows one screen, so I keep the apple bios.

Which dvi port you use? The one that is closest the mobo? I am thinking to buy zalman cooler so that would fix my fan speed. Do you get any graphic problems when playing?..

In Topic: QT 7.6 DEFINITE MOUSE LAG FIX for ALL 8800 GT/GTS 512 & 8600-8500-9800 se...

29 January 2009 - 02:34 PM

When trying to flash 9800gt I get 3 warnings about ids. For example "overriding the board id is only needed for extreme circumstances." so can I just ignore these and press yes?

Check gives me 1024Kx1S so can I flash this card with the original 8800gt mac rom?

EDIT: yep it worked.. But now my fan spins at full speed.. and system says I have two display which isn't true.. hmm.. Have to flash original bios back. <_<
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy