Jump to content

jefe303

jefe303

Member Since 14 Aug 2005
Offline Last Active Aug 12 2014 08:00 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Hacked OSx86 Updated to 10.4.3

01 November 2005 - 01:30 AM

Mixed results post patch.

Hardware: P4-630 / 915guxl / GMA900 / SATA ICH6

Performed an initial native install via patched DVD. System has been rock stable, but my interest was piqued due to Flash support and the tap/tun drivers. Before the update, my load averages were always near-zero and the system was extremely responsive. After the update, my load averages are hovering at around 1.5 with minimal system activity. There does not seem to be a single culprit for the increased CPU usage, so I suspect that this may be due to the "SSE2" patch, which I do not require. I'm going to attempt to revert to the original files where required, and keep the rest of the updates. Flash functionality is also broken (swf's load but do not show animation). A marked improvement from the old dialog boxes, though!

Xbench results follow.

General notes:
  • Disk performance unchanged
  • User Interface scored 50% of the pre-patch score. The difference was visible.
  • OpenGL is down 40%
  • CPU result is up to 43 from 17!
  • Overall result 44 (pre) 39 (post)
Pre-patch Xbench (10.4.1, only oah750 patch applied)
Attached File  xbench_pre1043txt.txt   1.51KB   72 downloads

Post-patch Xbench (above+whatever this included)
Attached File  xbench_post1043txt.txt   1.51KB   72 downloads

If any of the patch devs are lurking, feel free to contact me, I may be able to help in some way. At least I got MenuMeters going on my own :) Perhaps this release could be improved through the implementation of custom installs. Sometimes carpet bombing is not the answer! Thanks for the hard work.

-j
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy