Jump to content

LivMC

LivMC

Member Since 12 Mar 2010
Offline Last Active Dec 31 2013 05:21 AM
-----

Topics I've Started

Mountain Lion 10.8 installation stuck on AppleIntelE1000e

20 September 2012 - 05:43 PM

Hi there,

It's been a while since I last participated in the OSX86 scene, with my last build coming all the way under Snow Leopard. However, I recently came across a spare laptop that was lying around and wanted to make full use of its potential!

I've been trying to install Mountain Lion 10.8 on my HP Compaq 6720s for the best part of a week now but I continually fall into the same problems. I bought the OS from the App Store and successfully created a USB bootdisk via ######, but no matter what boot flags I try (-x, -v, -s, PCIRootUID=1, GraphicsEnabler=No amongst others), I'm stumped at the line AppleIntelE1000e: Ethernet address <MAC code>.

At first I thought it was a problem with my network adapters, but nothing changes even if they are disabled in my BIOS. I did some more research and discovered it could be a graphics problem, as it is well documented that GMAX3100 is no longer supported natively in 64-bit mode. Any ideas as to what could be at fault here?

My specs are as follows:
Chipset: Intel 965 Series
CPU: Intel Core 2 Duo T5750 2Ghz
RAM: 2GB DDR2-PC5300 667Mhz
WiFi: Intel PRO/Wireless 3945ABG
Graphics: Intel GMA X3100
Sound: ADI SoundMax HD
DVD-RW
3x USB
1x VGA
1x ExpressCard/54 slot

Thanks! I'll gladly donate some form of beer money to whoever can fix my problem, it's much appreciated. ;)
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy