Jump to content

LivMC

LivMC

Member Since 12 Mar 2010
Offline Last Active Dec 31 2013 05:21 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Mountain Lion 10.8 installation stuck on AppleIntelE1000e

22 September 2012 - 08:59 PM

Thanks for all of your replies iFIRE :)

I decided to abandon ML in favour of Lion, having found this link which provides working kexts and DSDL for my model: http://www.insanelym...nstall-package/

However, using U-n-i-b-e-a-s-t again (this time for Lion 10.7.4), I now get as far as 'still waiting for root device' :( I never did before though, so is there a simple remedy to fix this - possibly copying any files from the ML DMG into my USB?

Here's a screenshot:

In Topic: Mountain Lion 10.8 installation stuck on AppleIntelE1000e

21 September 2012 - 05:23 PM

Thanks for your attachment. Sadly, I'm still stuck at the 'timed out' line and can't get anywhere further. Really running out of ideas here :(.

Does the 'BootCacheControl - no such file or directory' line have any meaning?

In Topic: Mountain Lion 10.8 installation stuck on AppleIntelE1000e

21 September 2012 - 03:31 PM

Sure. The contents are:
Extensions\FakeSMC.kext
Extensions\NullCPUPowerManagement.kext
org.Chameleon.boot.plist
smbios.plist
Themes
.DS_Store

In Topic: Mountain Lion 10.8 installation stuck on AppleIntelE1000e

21 September 2012 - 03:21 PM

Thanks for your persistance! However, I think we've come to the source of the problem - AppleIntelCPUPowerManagement!

The line that always appears is: ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out.

The ethernet and AGPM lines are both not there anymore, and it skips onto the loading of DSMOS and the Bluetooth kext. I've attached another screenshot for you.

In Topic: Mountain Lion 10.8 installation stuck on AppleIntelE1000e

21 September 2012 - 12:51 AM

I tried that and got past the ethernet line! However, I'm now stuck at [AGPM Controller] unknownPlatform :(. Any ideas as to what's causing this? Beforehand, I was getting the same lines of code, just with the AppleIntelE1000e: Ethernet address <MAC code> after it. I've attached a picture of my screen for you.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy